Jouw winkel aansluiten

Sluit jouw winkel aan en win meer klanten

Ondernemer zijn in de 21e eeuw is een behoorlijke uitdaging. Je zit vol creatieve ideeën en service verlenen zit in je DNA. Je bedient je klanten met een glimlach en denkt graag met ze mee. Echter heb je ook te maken met externe factoren: Dat onheilspellende Nederlandse weer dat ervoor zorgt dat jouw klant onder een dekentje op de bank blijft hangen, die grote internetreuzen met hun grote magazijnen en minimale marges die van je klantenbestand snoepen. En daar komt bovenop dat die internetreuzen ook nog eens geen bijdrage leveren aan het winkelgebied. En dat alles doen zij zonder de persoonlijke service die jij wél geeft.

Je staat er niet alleen voor

Als ondernemer denk je er soms alleen voor te staan tegenover de grote webshops met hun eindeloze voorraden en magazijnen. En jouw winkel is nou eenmaal niet van elastiek! OnsMagazijn.nl wil niet langer toekijken naar hoe onze oude en vertrouwde winkels het zwaar hebben en verdwijnen. Samen met tientallen andere aangesloten winkeliers zijn wij klaar voor een nieuwe toekomst. Een toekomst waarin jouw fysieke winkel een salesboost krijgt door online en offline met elkaar te verbinden. Zo heb je het assortiment van een webwinkel met het platform van OnsMagazijn.nl.

 

"In een tijd waar alles maar beter en sneller moet is OnsMagazijn.nl een verademing: zo ben je als winkelier opeens wél 24/7 open en kunnen wij jou als klant nog beter helpen."

- Mark, Cigo Peperzak Soest

Beeld

Ga de strijd aan met de online concurrentie

Nu je onze beweegredenen kent, wil je natuurlijk weten wat OnsMagazijn.nl precies inhoudt. OnsMagazijn.nl is het product van een lonende samenwerking tussen tientallen lokale ondernemers uit Nederland. Het resultaat? Een digitaal platform dat dient als een extensie van jouw eigen assortiment en service. Zo heb je ineens wél een groot magazijn, namelijk ons magazijn, tot jouw beschikking om klanten mee te dienen. Een mooie webshop om de strijd aan te gaan met de online concurrentie en de online klant te bedienen. Een winkel die open is zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Een platform waar je online bestellingen van begin tot eind eenvoudig mee verwerkt. En dat allemaal… digitaal, en tóch lokaal!

De voordelen

 • Ruim assortiment zonder voorraadrisico
 • Competitieve prijzen
 • Duidelijke marges
 • Een eigen winkel die 24/7 open is
 • Betrouwbare partner om mee te sparren
 • Volledig verzorgde e-fulfilment
 • (Online) marketing campagnes
 • Geen instapkosten
 • Extra traffic naar de winkel
 • Vroege deelname in de strijd naar een digitale toekomst mét fysieke winkels
 • Marge over alle on- en offline verkopen binnen jouw verzorgingsgebied
Beeld

Ruim instore assortiment

Wij begrijpen dat je niet graag nee verkoopt. Dat hoeft ook niet meer als je jouw winkel aansluit bij OnsMagazijn.nl. Niet alleen online, maar ook in de winkel kiezen jouw klanten uit meer dan 155.000 artikelen via deze verkooptool of de bestelzuil. Zo kun je als ondernemer bij OnsMagazijn.nl eenvoudig een klantbestelling doorvoeren en bezorgen wij deze bestellingen altijd gratis in jouw winkel. Wel zo makkelijk!

Volledig verzorgde e-fulfilment

Wij nemen alle zorgen voor je uit handen. Wij verzamelen alle instore en online bestellingen in ons magazijn. Vervolgens verzenden we alle bestellingen vanuit ons magazijn naar de winkels en de consument. Via ons dashboard heb je altijd toegang tot de laatste orders en recente verkoopcijfers. Spreek je liever een medewerker? Je bereikt ons snel en simpel.