We hebben al jaren te maken met een verschuiving in het winkellandschap. Het gemak van online shoppen overtuigt steeds meer mensen te winkelen vanaf de bank of de bureaustoel. Dit is niet zonder gevolgen voor de lokale ondernemer. Lokaal kopen gebeurt steeds minder. Het gevolg? 20 procent leegstand in de winkelstraat en 40 procent minder non-foodwinkels, volgens cijfers van juni 2020. En dit was niet enkel het gevolg van de lockdown, deze trend is al jaren in gang. De grote webwinkels daarentegen, groeien hard door. Bol.com groeide in 2019 met 30 procent, en die groei accelereerde dit jaar tot nog eens een extra 40 procent in het eerste half jaar.

Steun de lokale winkelier

OnsMagazijn.nl ziet dat graag anders. Wij steunen de lokale winkelier die niet kan opboksen tegen de webgiganten. Het behoud van de winkelstraat vinden wij, samen met vele anderen een belangrijk doel om voor te vechten. Zo hebben wij een digitaal platform gelanceerd dat dient als de verlenging van het assortiment van de lokale winkelier. Wij ondersteunen de lokale winkel met een moderne webshop. Best of both worlds! Je doet jouw bestelling online, maar je koopt het lokaal. Zo maken we een vuist tegen de online reuzen, samen staan we sterk.

Beeld

Wij koppelen je aan de lokale winkelier

Wanneer je shopt op OnsMagazijn.nl herkennen wij jouw locatie en koppelen wij jou automatisch aan de lokale winkelier in jouw omgeving. Dit heeft geen gevolg voor het aanbod van de webshop, dit betekent enkel dat jij met jouw aankoop deze winkel steunt. Van elke aankoop op OnsMagazijn.nl gaat een deel naar de lokale winkelier. Zo koop je altijd lokaal, ook op onze webshop!

Je kan op onze webshop kiezen uit een selectie van meer dan 100.000 artikelen. Vervolgens kan je jouw aankoop direct thuis laten bezorgen (gratis vanaf € 35) of het gratis laten bezorgen naar een lokale winkel. Als je het laat bezorgen aan een lokale winkel kan je er voor kiezen om contant of met pin te betalen op het moment dat je jouw bestelling ophaalt. Maar online via iDEAL betalen is natuurlijk ook mogelijk. Liever achteraf betalen? Ook geen probleem, met AfterPay kan jij alvast jouw product ontvangen en komt de betaling later, wanneer het jou uitkomt!

Behoud de winkelstraat

Als webshop van de lokale winkelier zorgen wij dat het makkelijk is voor jou om de producten van jouw lokale winkel te bestellen. Hierbij dragen we ook bij aan jouw lokale economie. Hiernaast steunen wij goede doelen zoals Hulphond. OnsMagazijn.nl heeft jouw hulp nodig om te strijden tegen het veranderende winkellandschap. Behoud de winkelstraat en steun de lokale winkelier: Zoek digitaal, koop lokaal!

Beeld