Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
€ 33,99
Auteur: Julius Jaspers
Taal: Nederlands
In herdruk - reserveer een exemplaar, beschikbaar op 09-12-2021

Omschrijving

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Specificaties

Auteur:
Uitgever:
Carrera
Taal:
Nederlands
Boekvorm:
Hardback
Druk:
1
Aantal pagina's:
432
Verschijningsdatum:
31-10-2019
ISBN:
9789048847068
EAN:
9789048847068
Artikelnummer:
9789048847068