Het cacao kookboek

€ 6,99
Taal: Nederlands
Tijdelijk uitverkocht - Reserveer een exemplaar

Omschrijving

Oude heler, moderne alchemist Cacao werd in oude beschavingen beschouwd als het voedsel van de goden. In onze moderne tijd is het ontegenzeggelijk een van de gezondste ingrediënten uit de natuur; dit superfood uit het Amazonegebied zit vol krachtige antioxidanten, vitaminen en mineralen. Onderzoek laat zien dat rauwe cacao ruim 40 keer meer antioxidanten bevat dan blauwe bessen en het is ook een de hoogste plantaardige bron van ijzer. Daarnaast is het een bron van serotonine en tryptofaan, twee belangrijke ‘feelgood’-stoffen. Dit boek staat vol voedzame zoete en hartige recepten waarin een vorm van cacao wordt gebruikt: rauwe-cacaopoeder, cacaonibs, chocolade van 100% cacao en cacaoboter. Je treft heerlijke ontbijtsmoothies aan, muffins met melasse, salades, pasta, ijs en zelfgemaakt schoonheidsproducten.

Specificaties

Uitgever:
Veltman Uitgevers B.V.
Taal:
Nederlands
Boekvorm:
Hardback
Druk:
1
Aantal pagina's:
128
Verschijningsdatum:
16-01-2020
ISBN:
9789048318322
EAN:
9789048318322
Artikelnummer:
9789048318322