Sous vide

gevacumeerd koken onder druk
€ 39,99
Auteur: Thomas Keller
Taal: Nederlands
Tijdelijk uitverkocht - Reserveer een exemplaar

Omschrijving

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

Specificaties

Auteur:
Uitgever:
Karakter Uitgevers BV
Taal:
Nederlands
Boekvorm:
Paperback / softback
Druk:
1
Aantal pagina's:
304
Verschijningsdatum:
15-11-2017
ISBN:
9789045212364
EAN:
9789045212364