Het Fluistereiland 4 - Achter het licht

€ 15,99
Taal: Nederlands
Uitverkocht

Omschrijving

Seth Darrow is goudeerlijk, recht voor zijn raap en relaxed. De laatste tijd is zijn leven echter allesbehalve rustig...
Sinds zijn geliefde opa Grand een beroerte kreeg, heeft Seth alles in het werk gesteld om Grand weer thuis te krijgen, voor zijn tante misbruik kan maken van de situatie. Zij staat namelijk te popelen om Grands waardevolle onroerend goed in handen te krijgen.
Seth wil tevens zijn relatie met Prynne stabiliseren. Hij houdt van haar, maar heeft ze nu echt haar druggebruik onder controle?

Intussen is het leven gecompliceerd voor de andere bewoners van Whidbey Island. Derric heeft Rejoice teruggevonden, zijn zusje dat hij moest achterlaten in Oeganda, maar niemand - Rejoice incluis - weet dat ze zijn zusje is.
Jenn heeft ontluikende gevoelens voor haar teamgenoot Cynthia, iets wat haar streng christelijke moeder nooit zou goedkeuren. En Becca, die nog steeds onder een valse identiteit op het eiland woont, verbergt het grootste geheim van iedereen.

In dit laatste, razendspannende deel van de Fluistereiland-saga worden geheimen onthuld en harten gebroken - en sommige levens zullen voorgoed veranderen...

Specificaties

Uitgever:
A.W. Bruna Uitgevers
Serie:
Het Fluistereiland
Taal:
Nederlands
Boekvorm:
Paperback / softback
Druk:
1
Aantal pagina's:
312
Verschijningsdatum:
08-11-2016
ISBN:
9789022999837
EAN:
9789022999837
Artikelnummer:
9789022999837