De jonge Samoerai

De Jonge Samoerai is een boekenreeks geschreven door de Britse Auteur Chris Bradford. De reeks wordt vaak beschreven als Artemis Fowl met zwaarden en Percy Jackson met ninja's. Ondertussen zijn de rechten al aan 16 landen verkocht en wordt de reeks ook verfilmd door de productiemaatschappij Coolabi.

Het verhaal speelt zich af in 1611 waarbij we de hoofdpersoon, Jack Fletcher volgen. Nadat hij samen met zijn vader per schip naar de mysterieuze eilandengroep 'Japan' gaat worden ze overvallen door ninja's. Jack ziet hoe ze zijn vader voor zijn ogen vermoorden. Wanneer de ninja's het schip doen zinken spoelt Jack als enige overlevende aan wal. Daar wordt hij geadopteerd door de legendarische zwaardmeester en samoerai Masamoto Takeshi. Samen met Akiko en Yamato wordt hij toegelaten op Masomoto's school: Niten Ichi Ryu, oftewel Enige School Van De Twee Hemelrijken. Hier worden ze onderwezen in het samoerai zijn.

Jack wil wraak nemen op de moordenaar van zijn vader, de ninja die hij alleen maar kent als Dokugan Ryu, ook wel Drakenoog genoemd. Maar de ninja's staan erom bekend dat ze genadeloos én ontzettend goede zwaardvechters zijn...

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst