The Royals

De boekenserie De Royals vertelt het verhaal van Ella, een pittige jonge meid die naast haar schooltijd werkzaam is als stripper om zichzelf te onderhouden na het overlijden van haar moeder. Wanneer er plotseling een vreemde man genaamd Callum Royal verschijnt die haar wilt meenemen, probeert zij in alle macht tegen te stribbelen. Want hij belooft haar een luxe leven en dat is toch te mooi om waar te zijn? Echter gaat Ella na enige tijd toch mee met de steenrijke Callum Royal en beland in een riante villa met vijf – jawel vijf - onweerstaanbare tiener jongens. Maar waarom doet deze vreemde man dit voor haar? En waarom doen de Royal jongens toch zo afstandelijk?

De Royals kent maar liefst zes meeslepende romans, namelijk Verleiding, Verraad, Geheimen, Hartstocht, Verlangen en Gevaar. Het verhaal van Ella, die hartstochtelijk verliefd wordt op een Royal zoon én in verschillende sociale ravages beland, neemt je mee naar een wereld vol romantiek en drama.

Benieuwd geworden naar hoe Ella zich uit ongemakkelijke situaties werkt en hopeloos verliefd wordt? Bekijk dan nu ons aanbod aan De Royals boeken!

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst