The Secret

Het boek The Secret, het eerste deel van de gelijknamige serie, ging wereldwijd meer dan 30 miljoen keer over de toonbank. Dit boek loopt zo goed omdat de schrijfster Rhonda Byrne hierin hetgeen vertelt wat men al járenlang wilt weten: hoe leef je een gelukkig leven? Want hoe word jij nou écht gelukkig en hoe komen jouw dromen waar?

Dit geheim berust op wat men hedendaags ‘De wet van aantrekkingskracht’ noemt. Stapsgewijs komen eeuwenoude lessen, onthullingen en wetten die ook voor de ogen van Plato, Galileo en Einstein zijn neergelegd tot stand. Het resultaat na het lezen van de boeken? Een gelukkiger leven met meer rust en een duidelijk plan om jouw doelen te behalen. Na The Secret kun je aan de slag met The Magic en The Power. Ook is er een verfilming van het eerste deel, genaamd The Secret wat werd besproken bij o.a. Oprah Winfrey, Larry King en Ellen Degeneres.

Bekijk ons aanbod aan The Secret boeken en laat je meeslepen in de spirituele wereld van Rhonda Byrne en behaal jouw doelen!

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst