Huishouden & Wonen

We werken steeds meer thuis en dan is het belangrijk dat je in een fijne omgeving zit. Jij wilt natuurlijk ook de allermooiste spullen in jouw woning. Natuurlijk, voor die bank ga je lekker naar de Ikea. Maar als je wat kleinere voorwerpen zoekt, zit je bij OnsMagazijn.nl helemaal goed. Of het nou gaat om zaken voor het huishouden of een leuke klok aan de muur, we hebben het. Neem een kijkje in onze webshop en spice up your life, eh woning!

Producten 1-36 van 193

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 193

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Klokken

Hoe laat is het? Tijd om een mooie klok aan de muur te hangen! Bij OnsMagazijn.nl vind je een uitgebreide selectie van uurwerken voor aan de muur en op de salontafel. Misschien wil je een digitale klok die duidelijk de tijd weergeeft, of liever een kunstig klokje op de bijzettafel met een mooie finish die past bij het interieur. We hebben authentieke klokken met een oldschool look of klokken die meer van deze tijd zijn. Niet alleen kan je bij ons terecht voor een klok in de kamer, maar ook voor één om je pols! We hebben allerlei horloges in ons assortiment, zo ben jij overal op tijd.

 

Wekkers

Het is enorm lekker om je ‘s ochtends een keer extra om te draaien natuurlijk, maar het is ook belangrijk om tijdig gewekt te worden. Dat zit wel goed als je bij OnsMagazijn.nl een wekker koopt. We hebben digitale en analoge varianten. Krijg jij spontaan hoofdpijn van een digitaal alarm? Neem dan zo’n leuke ouderwetse klokwekker met een rinkel alarm. Helpen onze klokken jou op tijd jouw bed uit? De tijd zal het leren. Kleed jouw woning aan met klokken en huishoudelijke apparaten van OnsMagazijn.nl. Waar wacht je nog op?

Lees meer Lees minder