OnsMagazijn.nl tegen ALS

Over heel de wereld wordt er onderzoek gedaan naar Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS), maar tot op heden is de oorzaak nog onbekend. Met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na de eerste symptomen is er momenteel voor ca. 500 nieuwe patiënten per jaar nog geen hoop op een toekomst.

Doordat er relatief zo weinig patiënten zijn is het voor de farmaceutische industrie en overheden niet de hoogste prioriteit om onderzoeksbudgetten vrij te geven. Op elk gegeven moment zijn er circa 1.500 patiënten in Nederland, elk jaar komen er 500 bij, maar elk jaar overlijden er ook 500. Het meeste wetenschappelijk onderzoek naar ALS in Nederland wordt gefinancierd door giften aan Stichting ALS Nederland. Wij helpen daar graag aan mee, jij ook?


Lees alles over ALS op als.nl
Stichting ALS Nederland.
Geen tijd te verliezen

Hoe kan ik helpen?

OnsMagazijn.nl organiseert samen met leveranciers en winkeliers verschillende acties om te zorgen dat jij, zonder dat je zelf extra hoeft uit te geven, altijd kunt doneren aan Stichting ALS Nederland. Denk aan een gedeelte van je aankoopbedrag wat gedoneerd wordt, of die lege cartridge die je wellicht anders bij het afval zou gooien. Op deze pagina vindt je alle mogelijke acties.

Lever je lege cartridge in

Is je cartridge leeg? Stuur deze dan op naar OnsMagazijn.nl! Door je lege cartridges te doneren aan Stichting ALS Nederland krijgt je cartridge niet alleen een tweede leven, maar ook gaat er 100% van de kostenbesparing als donatie naar Stichting ALS Nederland. Dit kan oplopen tot € 3,- per cartridge! Vorig jaar doneerden wij meer dan € 17.500 aan goede doelen door de opbrengst van deze lege cartridge!

Meer weten over de ALS Recycle actie? Klik hier

Vind jouw inleverpunt


Zelf actief aan de slag met inzamelen?

Met het inzamelen van lege inktcartridges en mobieltjes steun je 2 goede doelen; het milieu én Stichting ALS Nederland. We vinden het erg leuk om samen met jou deze actie vorm te geven, juist omdat dit een actie is die anders dan anders is! Waar je niet hoeft te vragen om financiële donaties, maar om lege inktcartridges en mobieltjes.

Meedoen is eenvoudig, klik hier om in contact te komen met Stichting ALS Nederland

Kies voor duurzaam printen

Onze cartridges van het merk SecondLife Inkjets zijn een duurzamer alternatief ten opzichte van de originele cartridges. De cartridges hebben meer inhoud dan hun originele tegenhanger en ze worden gemaakt van lege, originele cartridges. Dat hele proces leggen we hier graag nog even uit.

OnsMagazijn.nl doneert voor elke verkochte SecondLife voordeelset € 1,- aan Stichting ALS Nederland. Voor elke verkochte SecondLife toner cartridge doneren wij € 2,- aan Stichting ALS Nederland. Het grote voordeel is dat je bij ons voordeliger uit bent dan bij andere aanbieders, en dus niets extra's hoeft te betalen om te kunnen doneren. Je maakt een milieuvriendelijkere keuze, bent voordeliger uit, hebt een cartridge met meer inhoud én je brengt Stichting ALS Nederland een euro dichterbij een oplossing.

Beeld