Verzenden

OnsMagazijn.nl biedt diverse bezorgmogelijkheden, afhankelijk van de gekozen producten en jouw persoonlijke wensen. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende opties en de bijbehorende kosten. Wanneer je voor € 35 of meer aan producten bestelt, wordt jouw bestelling gratis thuis bezorgd.

Afhalen

Mocht je weinig thuis zijn, dan kun je er voor kiezen om jouw pakket te laten bezorgen bij een van onze aangesloten winkels. Deze winkels hanteren vaak ruime openingstijden, zodat je het pakket kunt ophalen op een tijdstip dat jou past. Er zijn geen kosten voor deze bezorgoptie, deze is gratis.

Thuisbezorgen

Pakketten kunnen op elk gewenst adres in Nederland afgeleverd worden. De kosten voor levering zijn € 4,95 (standaard pakket) en wanneer je voor € 35 of meer aan producten bestelt, wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. De status van je bezorging kun je volgen via een Track & Trace-code die we je per mail toesturen het pakket te leveren.

Levertijden

OnsMagazijn.nl doet haar uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Omdat veel producten uit voorraad leverbaar zijn is de levertijd meestal 1-3 werkdagen, afhankelijk van het bestelde product, het bestelmoment en de gekozen betalingsvorm. Over het algemeen geldt dat als je besteld op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur, dat jouw bestelling de volgende dag wordt bezorgd. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je pakket dinsdag bezorgd.

Vervoerder

Onze pakketten worden met grote zorg vervoerd door PostNL. Indien je niet thuis bent wordt het pakket bij de buren afgeleverd. Je ontvangt dan een informatiekaart in je brievenbus, zodat je weet waar jouw pakket is. Wanneer de bezorger de buren niet kan bereiken dan zal PostNL de volgende werkdag nogmaals proberen het pakket te leveren.