Betalen

De webshop van OnsMagazijn.nl beschikt over een SSL-certificaat dat je herkent aan het groene slotje in de URL-balk van je browser. Dankzij dit certificaat zijn jouw persoonlijke gegevens beschermd tegen diefstal door derden.

Betaalmogelijkheden

In onze webshop kun je betalen middels diverse bewezen veilige methodes, zoals

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen. Met het systeem reken je veilig en eenvoudig af in de vertrouwde betaalomgeving van jouw bank. iDEAL is kosteloos en het voordeel is dat je bestelling direct betaald wordt, zodat wij je order snel kunnen verwerken. De methode wordt ondersteund door vrijwel alle grote banken.
In onze winkels kun je de producten bestellen en contant afrekenen.

Online creditcardbetalingen kunnen wij verwerken voor MasterCard en Visa. Een internationale betaalmethode met wereldwijd bereik. Via 3D-secure en SafeKey zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. De transacties worden verwerkt in een eigen betaalomgeving, waardoor OnsMagazijn.nl de creditcardgegevens niet te zien krijgt. Wel zo veilig. Daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal*.


*Neem voor meer informatie hierover contact op met de desbetreffende creditcard maatschappij.

Apple Pay is de betaalmethode van Apple. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. Je kunt gebruik maken van deze betaalmethode met alle verschillende betaalpassen die Apple Pay ondersteund.

Klarna voert voor OnsMagazijn.nl het volledige proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat je na de verzending van je bestelling een betaalverzoek van Klarna ontvangt via een e-mail om de producten te betalen. Zo werkt ‘betalen na ontvangst’ in zes eenvoudige stappen:

1. Selecteer de optie ‘achteraf betalen’ in het afrekenscherm
2. Vul je gegevens in en voltooi de bestelling.
3. Maak bij de eerste bestelling via Klarna een Klarna-account aan
4. Voor een nieuwe bestelling via Klarna hoef je alleen je e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in te vullen.
5. Na voltooiing van je bestelling ontvang je via een e-mail een betaalverzoek.
6. Betaal wanneer het jou uitkomt (uiterlijk 14 dagen later).

Maximaal bestelbedrag
Het maximale aankoopbedrag voor achteraf betalen is € 1.000,- inclusief btw.

Voorwaarden
Bij aankoop via Klarna worden jouw persoonlijke gegevens gecontroleerd. De behandeling van je persoonlijke gegevens gebeurt in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De methode geldt alleen voor bestellingen in Nederland en voor personen van 18 jaar of ouder. Vragen over de betaling? Neem dan direct contact op met Klarna.

Orderstatus

Is de betaling voltooid? Dan ontvang je altijd een orderbevestiging van OnsMagazijn.nl via de e-mail. Ook houden we je via de mail op de hoogte van jouw orderstatus. Kies je ervoor om het pakket te laten verzenden via PostNL, dan heb je bovendien de mogelijkheid om je bestelling te volgen middels een Track & Trace-nummer.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over de betaling van jouw bestelling of over de betaalmethodes die wij bieden? Neem gerust contact met ons op via klantenservice@onsmagazijn.nl of bel ons op 0252-349954.