Kabels

Kabels

Producten 1-36 van 40

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-36 van 40

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Kabels

Ben je op zoek naar een laadkabel om een smartphone, tablet of ander apparaat op te laden? Of wil je een kwalitatieve kabel aanschaffen om gegevens snel en veilig over te zetten? Dat kan met de sterke laadkabels van Hoco. Naast laadkabels van Hoco zijn er ook andere soorten kabels verkrijgbaar bij OnsMagazijn.nl. Denk aan USB verlengkabels, printerkabels, audiokabels en converters.

 

Hoge kwaliteit laadkabels

Alle Hoco kabels zijn van gemaakt van hoogwaardige materialen. Doordat alle kabels zijn voorzien van extra versteviging is de kans op een kabelbreuk nihil waardoor de levensduur van de kabel wordt verlengd. Wel zo fijn aangezien de meeste kabels dagelijks worden gebruikt. De kerndraden van de krachtige laadkabels zijn voorzien van aluminium isolatie en het koper is zuurstofvrij verguld. Hierdoor geniet je van optimale prestaties.

 

Verschillende laadkabels

Je vindt verschillende oplaadkabels in het assortiment. Denk aan USB-C laadkabels, Lightning kabels en micro-USB kabels. Maar ook zijn er verschillende lengtes verkrijgbaar. Zo is er altijd een kabel die helemaal bij jou én je apparaat past! Veel telefoons en tablets zijn tegenwoordig voorzien van een type-C aansluiting. Is dit bij jou ook het geval? Bekijk dan eens deze USB-C naar USB-C laadkabel of deze USB-C naar USB-A variant. Ben je op zoek naar een andere laadkabel? We zetten een aantal populaire laadkabels hieronder op een rijtje.

 

 

Meer weten over de verschillende soorten USB-kabels? Je leest erover in deze blog.

 

Printerkabels

Wil je de printer aansluiten op de type-A poort van de computer? Dan heb je een printerkabel nodig. Bij OnsMagazijn.nl vind je diverse printerkabels. Bekijk hier een printerkabel van 2 meter of kies voor deze printerkabel van 3 meter.

 

Audiokabels

Ook in deze categorie te vinden: diverse audiokabels. Bekijk bijvoorbeeld eens deze 3.5mm naar 3.5mm AUX-kabel van 1 meter of deze Lightning naar 3.5mm jack audiokabel. Wil je weer je oordopjes of koptelefoon met 3.5mm jack aansluiting op je USB-C apparaat kunnen aansluiten? Dan heb je deze USB-C naar 3.5mm jack kabel nodig.

 

Bescherm de USB-poort met een USB verlengkabel!

Continu je laadkabel, printerkabel of een andere USB-kabel aansluiten en weer loskoppelen is niet goed voor de levensduur van je laptop of computer. Gebruik een USB verlengkabel of een USB-C verlengkabel en sluit eenvoudig al je kabels aan op de verlengkabel. Zo weet je zeker dat de type-C of type-A poort niet beschadigt door het in- en uitpluggen en deze dus langer meegaat.

 

Benieuwd welke kabel jij nodig hebt?

Een laadkabels, USB verlengkabel, printerkabel, audiokabel of converter: je koopt het bij OnsMagazijn.nl. Weet je niet helemaal zeker welke kabel je nodig hebt voor jouw doeleinden? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!