Puzzelboeken

Puzzelboeken
Ben jij gek op een kruiswoordpuzzel maken, een sudoku oplossen of een woordzoeker puzzelboek? Goed nieuws! Bij OnsMagazijn.nl vind je diverse hersenkrakers met verschillende moeilijkheidsgraden. Puzzelboeken zijn erg leuk voor alle leeftijden: voor de wat oudere kinderen maar ook voor volwassenen.

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Voordelen puzzels oplossen

Wist je dat puzzels oplossen veel voordelen kent? Puzzels oplossen zorgt onder andere voor een beter geheugen, meer rust in je hoofd, minder stress en een fitter brein. Ook zorgt verschillende soorten puzzels oplossen ervoor dat je je geheugen traint. Het maakt hierbij niet uit of het om een legpuzzel, een woordzoeker of bijvoorbeeld sudoku gaat.  

 

Kruiswoordpuzzel maken

Een kruiswoordpuzzel, ook wel een kruiswoordraadsel genoemd, is een erg leuke denkpuzzel om te maken. Je geeft telkens antwoord op vragen, welke je vervolgens op de juiste plek invult. Staan alle juiste antwoorden van links naar rechts onder elkaar? Dan lees je het antwoord van de kruiswoordpuzzel zo af. Wil je een kruiswoordpuzzel maken? Bekijk dan eens dit kruiswoordpuzzelboek met 96 pagina’s of deze variant met 288 pagina’s.

Woordzoeker puzzelboek

Een ander soort puzzelboek, is een woordzoeker puzzelboek. Een woordzoeker maken is niet alleen heel leuk, het is ook goed voor het geheugen. Je zoekt alle woorden in een letterdiagram en streept deze weg. Heb je alle woorden gevonden en afgestreept? Dan blijven er letters over waarmee je een woord (de oplossing) kan maken. Er zijn verschillende woordzoekers verkrijgbaar bij OnsMagazijn.nl. We zetten ze voor je op een rijtje.

 

 

 

Zweeds puzzelboek

Een Zweeds puzzelboek of Zweeds raadsel maken is eigenlijk hetzelfde als een kruiswoordpuzzel maken. Het enige verschil tussen een kruiswoordpuzzel maken en een Zweeds puzzelboek maken is de manier van invullen. Bij een Zweeds puzzelboek staan de omschrijvingen van de woorden die ingevuld moeten worden in het diagram zelf. De richting wordt hierbij ook aangegeven. Je hersenen laten kraken door een Zweedse kruiswoordpuzzel te maken? Dan is dit puzzelboekje met 96 pagina’s of deze variant met 288 pagina’s iets voor jou.

 

Sudoku oplossen

Niet zo van de letterpuzzels maar van de cijferpuzzels? Dan is een sudoku oplossen een uitkomst. Een sudoku is namelijk een cijferpuzel die bestaat uit negen blokjes van 3x3 vakjes. Een sudoku oplossen kan eenvoudig zijn, maar ook heel lastig. Je moet het diagram zo invullen dat in elke rij, kolom én blok alle negen cijfers één keer voorkomen. Geen enkel getal mag er dubbel in staan. Wil je oefenen met een sudoku oplossen? Dan is dit sudoku puzzelboekje met 96 pagina’s en 2-4 stippen iets voor jou. Liever meer sudoku’s oplossen? Bekijk dan deze variant met 288 pagina’s.

 

Varia Puzzelboek

We snappen dat het lastig is om een soort puzzelboek te kiezen als je van allerlei soorten puzzelboeken houdt. We hebben dus ook Varia puzzelboeken aan het assortiment toegevoegd. ‘Varia’ zegt het eigenlijk al: het is een puzzelboek waarin allerlei variaties puzzels staan om op te lossen. Denk aan cryptogrammen, filippines, woordzoekers, kruiswoordpuzzels en sudoku’s. Ideaal! Blader door het varia puzzelboek heen en kies de soort waar jij op dat moment zin in hebt. Ga je voor een dun Varia puzzelsportboek met 96 pagina’s en 2 stippen of voor de dikke variant met 288 pagina’s en 3 stippen?

 

Meer weten over puzzelboeken kopen?

Ben je een echte puzzelfanaat, dan weet je zelf wel welke boekjes het beste bij jou passen. Heb je nog vragen over de verschillende soorten? Of wil je meer weten over het bestellen van de boekjes? Neem gerust contact met ons op: we staan graag voor je klaar.