Bordspellen

Bordspellen

Krijg je geen genoeg van bordspellen of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Op OnsMagazijn.nl vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Trommel je familieleden, vrienden of kinderen op en zet een bordspel en wat lekkers neer. Zo heeft iedereen gegarandeerd een geweldige avond. Wat voor bordspel heeft jouw voorkeur? Je kan het zo simpel en gecompliceerd maken als je maar wilt. Van partyspellen, strategische spellen tot aan grappige spellen: OnsMagazijn.nl heeft het. Controleer van tevoren of jouw gewilde bordspel een gemiddelde speeltijd, leeftijdsgrens en een vast aantal spelers nodig heeft. Hierna ben je helemaal klaar om van start te gaan.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bordspellen voor volwassenen
Bordspellen alleen voor kinderen? Echt niet! Bordspellen voor volwassenen zijn er natuurlijk ook! Een van de leukste bordspellen voor volwassen is Codenames Duet. Maar ook Terra Mystica is een van de leukste bordspellen voor volwassenen en kinderen.

Bordspel voor 2 personen

Een bordspel spelen is eigenlijk altijd leuk. Speel bijvoorbeeld een bordspel na een drukke dag of tijdens een spelletjesavond met vrienden of met familie. Soms wil je ook gewoon even een bordspel voor 2 personen spelen. Sommige spellen laten dit niet toe, maar gelukkig veel bordspellen ook wel. Een leuk bordspel voor 2 personen is bijvoorbeeld Codenames Pictures. Dit spel kan ook gespeeld worden met maar liefst 8 personen. Een ander gaaf bordspel voor 2 personen, 3 personen of 4 personen is het Verboden Eiland.

Een bordspel kopen of andere leuke spellen kopen?


Je kan natuurlijk altijd een bordspel kopen om cadeau te doen of om je eigen spelletjeskast aan te vullen. Maar andere spellen zijn ook zeker niet verkeerd! Denk aan de leukste dobbelspellen, kaartspellen en de meest uitdagende puzzelboeken. Hulp nodig bij een bordspel kopen of bij het bestellen van een ander spelletje? Neem gerust contact op: onze specialisten staan heel graag voor je klaar.