Kaartspellen

Kaartspellen

Verschillende kaartspellen. Je favoriete gasten. Lekkere hapjes. Dit zijn de ultieme ingrediënten voor een gezellige avond. Maar welke leuke kaartspellen moet je kiezen? Op OnsMagazijn.nl vind je de lolligste kaartspellen voor jong en oud. Speel je de spellen met z'n twee, of liever met meer? In ons assortiment vind je kaartspellen voor zowel 2 personen als kaartspellen voor 4 personen of meer.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Soorten kaartspellen

Er zijn ontzettend veel soorten kaartspellen. Leuke kaartspellen zoals de Weervolven van Wakkerdam: karakters en Vlotte Geesten, maar ook leuke kaartspellen met traditionele speelkaarten. Denk maar eens aan pesten, patience, jokeren, hartenjagen, klaverjassen en blackjack. Welk kaartspel is jouw favoriet?

Qwixx varianten

Een van de leukste spelletjes om te spelen, is het Qwixx kaartspel. Dit speel je met 2 tot 5 spelers en de gemiddelde speeltijd is 15 minuten. Ontzettend leuk om op ieder moment te spelen! Ben je een echte Qwixx fan, dan weet je dat er verschillende Qwixx varianten zijn. De allereerste Qwixx varianten zijn geen kaartspellen, maar dobbelspellen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze populaire Qwixx varianten: Qwixx Longo, Qwixx on Board en Qwixx Deluxe.

Kaartspellen voor 2 personen

Leuke kaartspellen speel je in sommige gevallen alleen, maar in de meeste gevallen met meerdere mensen. Ben je op zoek naar kaartspellen voor 2 personen? Zodat je ook met je partner, vriend of vriendin een leuk spelletje kan spelen? Bekijk dan onderstaande leuke kaartspellen voor 2 personen of meer personen.

Op zoek naar andere soorten kaartspellen?

Naast leuke kaartspelletjes vind je ook andere gave spelletjes bij OnsMagazijn.nl. Bekijk bijvoorbeeld eens onze dobbelspellen, bordspellen en puzzelboeken! Heb je een vraag over een spelletje, stel deze dan gerust. Bestel je het spel op een werkdag voor 17:00 uur? Dan heb je hem de volgende dag in huis. Laat het speelplezier maar beginnen!